Desenvolupament apps iOS / iPhone a Girona

Realitzem el desenvolupament d'apps per a iPhone i assolim els teus objectius.

Per què iOS? Alguns dels avantatges que té el desenvolupament d'apps iOS és que Apple té el seu propi sistema operatiu exclusiu per a iPhone i iPad, el qual és un dels millors que existeixen, ja que ens proporciona seguretat, potència, i una fluïdesa i un disseny atractiu.

Apple, des del 2007, és pionera i líder del mercat de producció mòbil de tot el món, amb una quota de mercat del 20% aproximadament. Però el que realment t'ajudarà a concretar la teva decisió sobre el sistema operatiu pel qual vols desenvolupar la teva app serà el tipus d'usuari. L'usuari d'iPhone té una predisposició més elevada a pagar per les apps que es vulguin descarregar; en canvi, els usuaris d'Android, són més contraris a fer-ho i resulta més fàcil que això pugui generar discussions.

Apple realitza proves a les apps i s'assegura que cap aplicació programada per a aquest sistema operatiu pugui afectar a l'estat del mòbil iPhone.

Quins són els avantatges de desenvolupar apps per a iOS?

L'iPhone és el dispositiu mòbil millor reconegut, superant-se contínuament i millorant sempre la seva qualitat i disseny i, tot i que a l'App Store la majoria d'aplicacions són de pagament, no resulta un gran inconvenient, ja que totes les aplicacions són altament segures i cuidades.

A banda de totes aquestes qualitats mencionades:

1. Fa més temps que es troba al mercat: iOS porta més temps que Android al mercat: això permet que, en el desenvolupament d'apps, s'hagin adaptat abans a la demanda.

2. Les aplicacions tenen un cost superior en comparació a les d'Android però es cert que aquestes no acumulen tanta publicitat dins de l'app, permetent obtenir un major benefici i, a més a més, evitar la publicitat.

3. Té un millor software de desenvolupament: tot i que Android té un codi obert que permet programar sense necessitat d'ordinadors específics, Apple té un millor software de desenvolupament.

4. No és necessari adaptar cada aplicació a tants dispositius diferents com Android, ja que el nombre de models d'iPhone és limitat.

Com duem a terme el desenvolupament d'una aplicació per a iPhone?

1.Concertar una reunió: Per començar a crear el teu projecte d'app, primer es concertarà una reunió on recopilarem les idees principals i les funcions que es mostraran dins de la teva app per a iPhone.

2. Disseny: A continuació, i després d'haver definit els aspectes bàsics per a començar, els nostres experts en usabilitat prepararan el disseny de l'aplicació iOS per a distribuir tots els elements que ha de contenir.

3. Programar iOS app: Aquest pas, i per la seva dificultat a l'hora de trobar professionals que realitzin el desenvolupament d'apps per a iPhone, és el més complex. Però, per aquest motiu, comptem amb professionals que, a més de crear l'app iPhone, s'asseguraran que aquesta sigui el més potent i estable possible.
Ens adaptem a les teves necessitats.

4. Fer un seguiment conjunt del projecte: Durant tot el procés, t'enviarem totes les novetats i qüestions que sorgeixin perquè visualitzis la teva app a mesura que vagi agafant forma.

5. Test de l'aplicació iOS: Provarem l'aplicació iPhone amb tots els diferents tipus d'usuaris per a comprovar que aquesta compleix amb els objectius marcats i no hi ha incidències.

6. Pujar-la a l'App Store: Per acabar, només faltarà pujar l'aplicació a l'App Store. Un cop Apple l'aprovi, ja podrà ser descarregada des de qualsevol dispositiu. Tant per als primers com per als últims models d'iPhone, i per a iPad o iPod.

Ara que ja té una idea més aproximada sobre el procés que fem servir per a crear apps d'iPad, iPhone i iPod a Girona, ens pots contactar per a aprofundir en més detall o per a qualsevol altra qüestió.

Desenvolupa la teva app iOS a Girona

Al moment de desenvolupar aplicacions iPad, iPhone o iPod a Girona, assolim els estàndars establerts en programació i disseny per a proporcionar una alta eficàcia als nostres projectes. Els nostres desenvolupadors compleixen els requisits establerts en programació i disseny per a assolir els objectius marcats.

Ara que ja saps com pots començar a realitzar el teu projecte amb el desenvolupament d'apps iOS a Girona, et pots posar en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte o informació que puguis necessitar: òbviament, sense cap cost per a tu.