Desenvolupament apps Android (a Girona)

Com desenvolupem apps per a Android? Quins són els avantatges?

El desenvolupament de les apps Android per a mòbils, avui en dia, està en ple creixement. Per això, resulta tan important adaptar-se al mercat el més aviat possible per a convertir-se en el líder del sector on vols enfocar-te digitalment.
Cada vegada més, les apps mòbils fan de pont cap a una bona oportunitat per a les empreses i emprenedors de créixer dins del seu sector ja que creen noves vies de negoci poc explotades.

Un altre dels grans aventatges, és que permeten tenir una relació més propera amb els clients i contribueixen a obtenir més beneficis independentment del tipus de negoci que tinguis.

Quan un negoci té una idea i vol saber com desenvolupar apps Android, els desenvolupadors haurem de conèixer les teves necesitats per a fer-la a mida. Si, a més a més, coneixem els gustos, qualitats, necessitats, productes o serveis que ofereix... afrontarem millor el procés per a crear la teva app Android.

Els avantatges del desenvolupament Android

Et proposem una sèrie d'avantatges que proporcionen les apps Android a Girona.

1. El sistema Android té un codi obert, el qual permet que sorgeixin milers d'aplicacions per a smartphones, la major part d'elles gratuïtes.

2. Proporciona total llibertat a l'usuari i no imposa un software propietari per a poder instal·lar qualsevol tipus d'arxiu al mòbil.

3. Android és capaç de gestionar varies apps que estan obertes a la vegada al dispositiu deixant en suspensió aquelles que no s'estan utilitzant per a poder evitar el consum de memòria innecessari.

4. El sistema operatiu compta amb la comunitat més gran de desenvolupadors i amb moltes vies de comunicació com xats oficials per a l'aportació de noves idees per a noves versions Android.

5. Google realitza més ràpidament la publicació de l'aplicació i les seves actualitzacions a la Play Store.

6. Té més usuaris.

Coneixent els avantatges del Sistema Operatiu volem oferir-te un servei amb els següents avantatges:

 • Adaptat al teu projecte i a les teves necessitats.
 • Fer-ho tant aviat com sigui possible.
 • Amb la seguretat de poder implementar les funcions que vulguis per a poder assolir tots els teus objectius de projecte.
 • Poder arribar fàcilment als teus usuaris.
 • Conèixer l'opinió dels usuaris per a valorar la seva experiència i realitzar futures millores.
 • Proporcionar velocitat i eficàcia.

Aquests aspectes afecten directament al fet de poder situar-se en millors posicions a la Play Store i així fer l'app més visible.
Per millorar l'experiència de l'usuari de les aplicacions per a Android, a Girona, tenim en compte tot tipus d'informació, sobretot pel disseny. Icones, colors, tipografia... aquesta sempre és una bona opció per a la popularitat de Google i el seu abast a múltiples dispositius i altres avantatges com el flux d'usuaris, l'augment del temps d'ús de l'app i la millor experiència amb la xarxa de dades reduïda.

Abans de començar a crear aplicacions Android...

Com ja hem mencionat a l'apartat anterior, abans de començar a programar per a Android, el projecte ha d'estar perfectament detallat i definit. És a dir, hem de conèixer els objectius i les funcions que calen perquè l'aplicació assoleixi el fi pel qual s'ha creat. Per això resulta molt important al desenvolupament d'apps Android que el projecte estigui detallat amb la precisió més extensa possible.

Una curiositat del Sistema Operatiu i de les seves diverses versions és que totes elles tenen noms de menjars dolços, així com:

 • 1.0 Apple Pie
 • 1.1 Banana Bread
 • 1.5 Cupcake
 • 1.6 Donut
 • 2.0 Eclair
 • 2.2 Froyo
 • 2.3 Gingerbread
 • 3.0 Honeycomb
 • 4.0 Ice Cream Sandwich
 • 4.1 Jelly Bean
 • 4.4 KitKat
 • 5.0 Lollipop
 • 6.0 Marshmallow
 • 7.0 Nougat.

Procés de planificació en el desenvolupament d'apps Android

S'hauran de valorar una sèrie de característiques amb el programador Android que s'assigni al teu projecte. Així, es podrà definir el termini necessari per a crear-la, el tipus de desenvolupament empleat i la complexitat del projecte.

Aquest pas del desenvolupament consisteix en tenir detallades totes les fases que s'hauran de realitzar, així com els equips, llicències que hauran d'emprar els programadors, decisions que depenguin del client i tots els canvis i imprevistos que sorgeixin durant la programació i el temps que es trigui a produir-la.

A continuació, la part de creació del disseny ens permetrà definir l'aspecte i la usabilitat dins de l'aplicació, com seran les icones i tota l'aparença que tindrà.
També forma part del disseny que l'app Android pugui visualitzar-se a tots els possibles formats digitals, és a dir, que es pugui veure des de qualsevol dispositiu amb diferents dimensions de pantalla.

Després, s'implementarà tot el que s'hagi decidit prèviament en relació al tipus de desenvolupament.

Els nostres programadors Android estan preparats per resoldre i assolir les expectatives del projecte i t'ajudaran a definir la millor estratègia pel desenvolupament d'apps Android.