Desenvolupament d’aplicacions mòbils per a empreses | Girona

Quins són els motius per fer una app per a la teva empresa?

Gràcies als smartphones, l’ampli ús que se'n fa avui en dia i les seves característiques, aquests es converteixen en l'aliat perfecte per a promocionar i comercialitzar els productes i serveis de qualsevol empresa, i ofereixen un increïble potencial com a eina interna per a millorar la productivitat.

Per això, coneixent les teves necessitats i les opcions que poden fer possible l'èxit de la teva marca, realitzem el desenvolupament d'aplicacions mòbils per a empreses com la teva.
Gran part de la població, cada cop més, fa ús de les apps per a múltiples gestions de la vida quotidiana. A l'actualitat, és necessari adaptar-se al mercat.

Les aplicacions per a empreses innovadores són un recurs cada cop més utilitzat i resulta una opció que t'obre un ventall de possibilitats amb les quals pots fer créixer el teu negoci.

Amb una app aconseguiràs:

1. Millorar la interacció amb els teus clients, ja que permet conèixer les opinions dels usuaris, i com a conseqüència, resultarà més senzill mantenir la relació client-empresa.

2. És una nova oportunitat per donar a conèixer la teva marca, serveis o productes que ofereixes i qualsevol aspecte en relació al teu negoci, ja siguin aplicacions per a botigues o que ofereixin qualsevol tipus de servei.

3. Una app és la millor manera d'adquirir dades sobre els teus clients i analitzar-les.

4. Ajuda a la realització d'una campanya publicitaria més eficient , que aborda a més clients i dóna un valor afegit al teu negoci.

5. Permet augmentar les vendes de la teva empresa.

Com crear una app que sigui bona pel teu negoci?

1. En primer lloc, s'ha d'analitzar el perquè de l'aplicació. Amb quin objectiu has decidit crear-la? Si busques una aplicació de gestió interna, serà més fàcil d'implementar amb un desenvolupament en Android (ja que la major part dels treballadors tindrà un mòbil Android o podràs aquirir-los a un cost molt baix); sinó, els següents punts t'ajudaran a crear una millor aplicació per als teus clients.

2. Tingues clar la novetat que vols proporcionar als usuaris i centra't en els problemes i necessitats d'aquests.

3. Pensa en els usuaris de l'app i en aprofitar les funcionalitats del smartphone per a una millora de l'experiència.

4. Promociona l'aplicació amb l'ajuda d'eines com les xarxes socials que ens permeten arribar més fàcilment al teu públic i conèixer les seves opinions.

5. Tingues en compte la creació d'una pàgina Web que pugui promocionar la teva app.

6. Corregir errors = millorar l'experiència dels usuaris.

7. I per últim, mesura els resultats obtinguts.

6 Exemples d'app per a empreses

La programació d'aplicacions per a empresaris és la millor idea per a poder aconseguir una relació més propera entre l'usuari i la marca associada a l'app. Per exemple, podem aplicar al teu projecte una vessant d'apps per a comercials, ja que aporten molts beneficis com a estratègia de marketing per a l'empresa.

Alguns exemples d'apps que es poden crear per a les empreses són:

Esdeveniments: aquestes són guies que contenen informació molt útil per a assistir a un esdeveniment. Proporcionen dades sobre transport, allotjament i altra informació útil.

Apps mòbils per a empreses de promoció: són aplicacions que permeten fidelitzar els clients amb sortejos, concursos, cupons de descompte, regals per acumulació de punts i altres.

Aplicacions per a botigues online: aquestes permeten poder realitzar compres i gestionar l'enviament dels paquets a domicili, així com poder conèixer l'opinió dels clients.

Jocs de marca: el joc està relacionat amb la marca de l'empresa, el qual serveix per a promocionar-la i fidelitzar.

De demostració: permet la possibilitat de mostrar a l'usuari com quedaria el producte. Per exemple mobles o peces de roba.

Aplicacions de gestió empresarial: també poden ser internes de l'empresa, i utilitzar aplicacions per administrar negoci, aspectes de documentació, d'organització, o una app de gestió de clients.

App per a empreses de serveis: oferir els serveis a través de l'app és una estratègia d'engagment molt útil per a l'empresa i els seus clients.

No dubtis en contactar-nos. Facilita'ns les teves dades i et trucarem al moment; si ho prefereixes, podem concertar una cita per ajudar-lte en matèria de desenvolupament d'aplicacions mòbils per a empreses.