Divendres passat 10 de febrer i amb motiu del 5 any de la fundació de l’empresa ABALIT Technologies SL (encara que en realitat va ser el dia 5), ​​els socis Arnau Roca i Oriol Truque van organitzar una jornada molt especial per als equips de disseny, desenvolupament i màrqueting.

El dia va començar trobant-nos a Sant Feliu de Llobregat, concretament a la porta de l’Indoor Karting. Els membres de l’equip vam anar arribant entre les 9:20 i les 10 però vam decidir anar entrant ja que la temperatura exterior tot just tocava els 3 graus!

Feia molt de fred, però aviat l’ambient començaria a ser més agradable.

Ens va sorprendre el lloc, la decoració de Karting és increïble i no faltaven activitats per fer mentre esperàvem l’arribada de la resta d’integrants de l’equip.

Alguns van gaudir del networking entre companys; altres van despertar cos i ment amb un bon “Cacaolat” o cafè; i els més inquiets que ja volien començar la jornada competitiva, es van llançar al billar i futbolí.

Tots reunits … Comença la festa!
Com indica el títol, ja hi erem tots tots, així que era l’hora d’inscriure’s i signar aquest curiós paper que, sempre que t’ho passaràs bé, et fan signar i que indica que “si em passa qualsevol cosa és culpa meva i n’assumeixo el risc”.

Després d’assumir aquests riscos, ens vam posar al paper de veritables corredors de Fórmula 1: ens vam vestir amb granotes de competició i ens vam llançar a córrer amb el nostre kart.

Bé… realment, per a això tocava esperar una mica més.

Primer, ens van dividir en dues tandes ja que, sent tants, era difícil córrer tots junts.

Desrpés, vam passar a una sala on ens van explicar el funcionament dels karts i les normes de seguretat.

Tercer i, ara sí que sí, els primers pilots van entrar a la pista a preparar-se per la sortida.

Explicar les dues tandes en detall i, a sobre per separat, ens donaria feina per a redactar diversos articles, de manera que em limitaré a explicar que hi va haver molta, però MOLTA electricitat a l’ambient.

L’asfalt i els pneumàtics estaven freds a l’inici de la cursa, el que afavoria els derrapatges a cadascuna de les corbes del peculiar circuit de l’Indoor Karting. Una odissea d’avançaments, “picabaralles”, xocs i apostes arriscades deixaven bocabadats els observadors que esperàvem la segona tanda, fent-nos entrar encara més ganes de llançar-nos a la pista.

Diverses banderes grogues i parades després, va finalitzar la primera tanda. Els corredors de la segona es van preparar per a sortir i, el que semblava insuperable, es va superar ràpidament.

Només sortir es notava olor a competició a l’aire i, després de només 2 corbes, ja van començar els primers avançaments i “tocs”. A la segona volta, alguns corredors es van retirar i el nivell no deixava de pujar.

Adrenalina, eufòria i molta competició… realment admetem que ens vam haver haver relaxar una miqueta.

Activitat acabada i tots amb un gran somriure d’orella a orella: comentem cada minut de les nostres respectives tandes amb aquells companys amb els que més rivalitat havíem tingut.

No obstant això, el dia no havia fet més que començar.

Deixem la roba de competició al seu lloc i ens dirigim a la següent parada: la sala de “laser tag”.

Què és això del làser tag? Mola o no mola?
La primera impressió, increïble. La sala tenia una decoració futurista, amb una il·luminació molt peculiar que et feia sentir totalment integrat amb l’ambientació.

L’activitat Laser Tag consisteix en una guerra de trets tipus airsoft o paintball però gens dolorós, en el qual t’equipes amb una armilla amb sensors, una arma làser i guanya el que té la puntuació més alta.
Ens vam dividir en 4 equips: verd nuclear, blau ABALIT, groc #ffff00 i rosa. Vam escoltar les normes de l’activitat i vam entrar corrent a prendre posicions estratègiques des de les que assegurar la victòria de cadascun dels nostres equips.

D’un costat a un altre, entre fum, sons, llums i algun xoc entre obstacles i persones vam acabar l’activitat.

Sincerament, ens va sorprendre a tots el què una armilla amb sensors i una arma que dispara “làsers” va ajudar-nos a entrar en el paper i fer-nos suar la cansalada i que ho passéssim tan bé. I, sobretot, vam comprendre la importància de treballar en equip.

L’equip guanyador va ser el #ffff00, encara que tots vam aprendre una gran lliçó: cada un de nosaltres és indispensable a l’equip de treball.

Per finalitzar el matí a l’Indoor, vam acabar amb una tranquila partida de bitlles prenent un refresc per a relaxar-nos i esperar el bus d’IGOTOO.

Què és Igotoo?

Un bus d’Igotoo és un bus que qualsevol persona pot crear i organitzar per a anar i tornar de qualsevol destinació.

Com és possible això? Igotoo és una iniciativa emprenedora en forma d’aplicació mòbil (que a més hem desenvolupat a ABALIT Technologies) amb la qual els usuaris poden organitzar viatges en bus a mida, allà on vulguin i a un preu realment sorprenent.

És una solució de transport “porta a porta” que s’ajusta tant a les necessitats individuals dels usuaris com a la dels professionals.

Als usuaris individuals, els permet apuntar-se als viatges que millor els convingui de manera que poden organitzar sortides esporàdiques o per a trajectes habituals amb els seus companys per anar a classe (escola o facultat) o a la feina. És una manera sostenible de desplaçar-se còmodament i fer el trajecte més entretingut.